DESTINACIJA SVETI MARTIN NA MURI

Što posjetiti ?

Terme Sveti Martin

Ovo je jedan od najpoznatijih wellness i spa centara u Hrvatskoj. Toplice nude termalne bazene s ljekovitom termalnom vodom, saune, wellness tretmane, masaže i mnoge druge pogodnosti za opuštanje i obnovu tijela i duha.

udaljenost od kuće

3 km

Vinski podrumi

Sveti Martin na Muri je poznat po svojim vinogradima i proizvodnji vina. Posjetite neki od lokalnih vinara i podruma gdje možete degustirati razna vina, saznati više o procesu proizvodnje i uživati u prekrasnom krajoliku vinogorja.

udaljenost od kuće

5 km

Biciklizam & šetnje

Međimurje je sjeverna hrvatska županija koja nudi prekrasne mogućnosti za biciklizam. Ovo područje karakteriziraju ravni tereni, slikovite rijeke, vinogradi i polja, što ga čini izvrsnim odredištem za biciklističke ture različitih težina i interesa.

Međimurje ima razvijenu mrežu biciklističkih staza i puteva koje vam omogućuju istraživanje prirodnih ljepota i kulturnih znamenitosti regije. 

udaljenost od kuće

1 km

Muzej Međimurja

Muzej Međimurja nudi uvid u povijest i kulturu ovog područja. Izložbe obuhvaćaju arheološke nalaze, tradicionalne obrte, narodnu nošnju i druge artefakte koji predstavljaju bogatu baštinu Međimurja.

udaljenost od kuće

18 km

Mlin na Muri

Rijeka Mura je prirodna granica između Hrvatske i Slovenije te nudi mogućnosti za aktivnosti na vodi poput kajakaštva ili kanuinga. Uživajte u mirnoj plovidbi rijekom i udivite se prekrasnom okolišu. Šetnica uz rijeku Muru, skelarska kuća, mlinarska kuća, mlin na muri.

udaljenost od kuće

4 km

Vidikovac na Mađerkinom bregu

Vidikovac na Mađerkinom bregu u Međimurju je popularno odredište za posjetitelje koji žele uživati u prekrasnom pogledu na okolni krajolik. Nalazi se na vrhu brda i pruža spektakularan panoramski pogled na slikovite međimurske brežuljke, polja, vinograde i naselja koja se prostiru u daljini.

 

udaljenost od kuće

6 km

Translate »